MMTEA

MMTEA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 23 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij mmTEA. Meer weten? Ontdek meer

13 sep 2022 om 17:37 Was heerlijk, tempratuur wat goed,de smaken waren duidelijk en netjes en leuk verpakt,dus dit doen we vaker
18 aug 2022 om 19:36 eten was nog lekker heet en het drankje goed koud en lekker. echt een favoriet. volgende keer graag het bonnetje erbij
30 jul 2022 om 17:55 mmTea is altijd echt helemaal de shit!!! zowel afhalen als bezorgen! super lekkere boba tea, met zorg gemaakt en gesealed. En ook nog eens een zeer vriendelijke bezorgster. 5 sterren van mij :-)
6 jul 2022 om 12:55 Normaal bestel ik hier heel graag, maar dit keer kreeg ik een half verkeerde bestelling en een veel kleinere bubble tea dan normaal waarbij er allemaal poeder (?!) in de onderkant zat en zonder rietje. Ook geen extra boba toegevoegd, maar wel betaald
3 jul 2022 om 18:47 Heerlijke tea en niet te zoet. Koffie ook erg lekker, op tijd bezorgd
12 jun 2022 om 18:08 Tweede keer dat ik bij ze bestel, en de extra toppings voor bubble tea en teokbokki worden steeds niet toegevoegd. Laatste keer voor mij.
10 mei 2022 om 16:44 Slechtste sevice aller tijden heb 2 uur gewacht eenmaal hier waren mijn bao koud en had geen rietje voor mijn drankje kon geen excusses vanaf ik bestel hier nooit meer
25 apr 2022 om 18:02 Was weer uitmuntend!
8 feb 2022 om 15:42 Poppings smaken erg oud en hard om door te bijten
30 jan 2022 om 16:05 Ik kreeg m'n drinken met minder inhoud en een deel over de tas met m'n buns. Niet zo gecharmeerd hierdoor, want het is super zonde van m'n bestelling.
22 jan 2022 om 15:43 Fast delivery. Courier was friendly and sweet. Ordered the teriyaki rice bowl and salted custard buns. Bowl had enough rice for two people, small amount meat. Everything was delicious.
21 dec 2021 om 23:10 Melk thee was goed van smaak wel iets te veel ijs erin. Geen rietje bijgeleved wat met boba nuttigen nogal een probleem is. Kara-age was mals en prima van temperatuur echter wel weinig garnituur voor smaak balans. Levertijd snel en keurig bezorgd.